Kuulumisia Joutsentalolta

Aurinkoisen ja lumisen(!) itsenäisyyspäivän kunniaksi lähdimme ulkoilemaan tulevan kotimme lähiympäristöön. Oli ihanaa pitkästä aikaa nähdä talo ja maisema valoisaan aikaan. Kyllä tämä tästä, pitkälle ollaan päästy vaikka työtä vielä riittää ainakin seuraavaksi puoleksi vuodeksi eteenpäin.

Naapuritontilla ovat maatyöt alkaneet

Näkymä ulkoovelta – heti vasemmalla kulku arkieteiseen (ei näy kuvassa) ja seuraavana ovi alakerran vessaan.
Näkymä eteisestä olohuoneen perälle
Näkymä olohuoneen perältä keittiöön

Näkymä alakerran kylpytiloista – vasemmalla suihku, oikealla sauna. Ammeen paikka suurin piirtein siinä mistä kuva otettu..
Suihkun kattoa kehystää syvennykset epäsuoraa valoa varten, vasemmalla EPS-harkkoon kaiverrettu syvennys suihkutarvikkeita varten.
Näkymä ylärkerrasta. Avoin tila peitetty väliaikaisesti helpottamaan katon tekoa ja seuraava vaihetta eli katon tasoitusta ja maalaamista.

Walk in closet josta kulku meidän vanhempien makuuhuoneeseen ja yläkerran kylpyhuoneeseen. Molemmat ovet toteutetaan liukuovina.
Lastenhuoneet ja kodinhoitohuone(oikealla). Lattiiaan tehtyyn uraan upotetaan lasikaiteiden profiilit.
Lasten huoneet joissa molemmissa pienet vaatehuoneet.
Kodinhoitohuone vasemmalla ja yläkerran kylpyhuone oikealla.

Lapsiperheen onnea on kiva leikkipuisto aivan talon vieressä!

Edellisen kuvan ”behind the scenes”

Tämän päiväinen ulkoilu oli perheemme ensimmäinen ilman koiraamme Viliä. Viikko sitten koiravanhuksemme vointi romahti ja meidän oli tehtävä se raskas mutta ainoa oikea päätös, joka kuuluu vastuuntuntoisen koiranomistajan tehtäviin.

R.I.P enkelikoira Vili

 

 

 

4 thoughts on “Kuulumisia Joutsentalolta

  1. Hyvällä mallillahan tuo on! Mukava seurata talonne kehittymistä. Suurimman pölyn laskeuduttua tulen sivistämään itseäni valitsemastanne aurinkosähköjärjestelmästä:-)

    1. Moikka Kimmo! Kiitos että valat taas uskoa meihin… Joo sivistetään mielellämme aurinkosähköjärjestelmästä kunhan vaan opiskellaan itse ensin:). Noei, pitäisi olla käytännössä automatisoitu, ei tarvitse itse huolehtia kytkennän jälkeen. Varaava kotiakku vielä asentamatta.

    1. Moikka! Jos meinaat ulkosmyygejä niin muistaakseni rappauslevy, kulmaverkko ja rappaus päälle. Sisällä on kipsilevystä n 10 cm kaistaleet jotka tasoitetaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *