Kesäksi kotiin

Aikaa on kulunut joitakin viikkoja siitä kun viimeksi päivitimme blogia ja paljon on tapahtunut. Olemme asuneet uudessa kodissa jo reilun viikon. Kaikki aika on kulunut tavaroiden paikoilleen saamisen, talon sisätilojen viimeistelyn parissa ja tärkeimpänä kaikesesta – kotiutumisen merkeissä.

Joutsentalon rakentaminen, perheemme tähänasti mittavin projekti, jonka parissa vierähti kaksi pitkää vuotta, on osoittautunut kaiken työn arvoiseksi. Tämä on meille täydellinen koti, täällä on hyvä olla ja elää.

Ohessa jälleen joitain kuvia kuluneilta viikoilta.

Muuttotarkastus sujui hienosti. Mukana rakennustarkastaja, vastaava mestari, ja rakennuttaja/rakentaja itse.
Sitten koitti vihdoinkin muuttopäivä! Muuttoapuna Kaarinalainen muuttofirma RAMA MVV.

Postilaatikon asennusta
Puuseppä Jaakko Vahtera ja hänen tiiminsä Woode Oy:stä viimeistelemässä talon kiintokalusteita. Hienoja ja viimeisteltyjä kokonaisuuksia!
Tämä keittiöniemekkeen puinen ”kaulus”, jossa on matala laatikko on upea käsityön taidonnäyte. Se on myös osoittautunut erittäin toimivaksi, sen sisään uppoaa paljon arjen sälää piiloon.

Uusi sohvaryhmä hakemassa paikkaansa. Vepsäläiseltä ostetut Adean sohvat ja daybed sopii taloon täydellisesti.

Nyt kun Joutsentalo on vihdointkin sisältä joitakin listoja vaille valmis (!) rakennamme terassia ja pihaa. Sen kanssa ei toki ole kiire. Tätä yritän hokea miehelleni kerta toisensa jälkeen mutta hän ei vaan pysty lopettamaan. Tälläkin hetkellä hän rakentaa terassia. Hänen argumenttinsa on että jos hän nyt hidastaa tahtia vasara tippuu kädestä ja sitä on silloin vaikea enää ottaa käteen takaisin..

No, minä ja lapset jatkamme ylipuhumista sekä kotiin ja lähiympäristöön tutustumista. Tämä on kyllä ihana paikka ja aika aloittaa kolmen viikon kesäloma – Joutsentalossa ja sen kauniissa maisemissa!

 

2 thoughts on “Kesäksi kotiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *