Viikko 6: tehdyt työt

Apropoo…mitä siis oikein tehtiin – tuntuu että tällä viikolla ei tullut kovinkaan paljon näkyvää aikaiseksi vaikka koko viikko tehtiin töitä. Useampi asia betonivalua varten on ollut lähes valmis jo pari viikkoa mutta nyt kun teimme viimeistelyjä valua varten niin aikaa vaan tuntuu menevän.

Eli varsin samojen asioiden parissa yhä jatkettiin: anturan, sokkelin ja raudotteiden viimeistelyä.

  • Pystyraudotteita
  • Sokkelin tukirakenteita
  • Lisää soraa ja lapiointia
  • Routaeristeet ja patolevyt saapuneet tontille (kriteeridokumenttien kera)
  • LVI-toteutuksen tarkempaa suunnittelua paikan päällä, paikalla vastaava mestari, kvv-vastaava/putkimies ja LVI-pääsuunnittelija 

Meillä tulee siis tekninen tila autotallin kellariin, joka on sille erinomainen paikka mutta toteutuksen kannalta haastavampi – koska laitteet tulevat sijaitsemaan käytännössä maan alla, pitää putkien laskujen ja nousujen kanssa olla tarkkana. Siksi olen erittäin tyytyväinen että suunnitelmaa käytiin läpi ihan paikan päällä, jolloin myös suunnittelija näkee mm. todelliset korkeuserot ja ihan työskentelyolosuhteetkin.

Ainiin ja ontelolaattojen aikataulutusta saatiin myös vihdoin eteenpäin – alustava asennuspäivä olisi nyt 30.9….mutta varaus jätettiin että saa siirtää myöhempäänkin. Aika paljon pitäisi…eikun siis pitää saada aikaiseksi.

Jos ensi viikolla pääsisimme tekemään betonivalun sitten…here’s hoping!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *