Vierailijablogi, VTR-Workwear Oy – Ville Laaksonen: VTR-Workwear mukana Joutsentalo-projektissa

 

Meidän kannaltamme osallistuminen projektiin tuli mutkan kautta. Ensin saimme yhteydenoton Joutsenmökki-projektiin, joka tapahtui Lokalahdella. Tämän alkaessa sain tiedon Kaarinan projektista ja kyllä näin hienossa projektissa kannattaa olla mukana. Samin ja timpuri-Laurin asenne oli juuri sellainen mitä me ja Blåkläder haluamme viestittää. Tämä näkyi heti ensimmäisistä kuvista, että räntäsateessa ja tuiskeessa heillä oli hauskaa. Näin pitääkin olla!

Samin kanssa oli heti alusta selvää, että nyt haetaan korkealaatuista vaatetta jotka ovat etenkin hyvin istuvia, äärimmäisen kestäviä ja vielä niin hyvännäköisiä että niillä kehtaa olla kuvissa. Valitut tuotteet jo nähtyjen kuvien perusteella olivat täysin oikea valinta, sillä olihan meininki rentoa ja hyväntuulista. Olisi erittäin harmittavaa huomata, että rakennusvaiheen kuvista huokuu tyytymättömyys ja olemisen sietämätön tuska.

Sami ja timpuri-Lauri varmasti voivat vahvistaa sen, että Blåkläderin vaatteet ovat kokonaisvaltaisesti loistavia tuotteita oli sitten kyseessä ensimmäistä omakotitaloa rakentava henkilö tai suurempi rakennusliike. Ja tietenkin laajin valikoima Blåkläder tuotteita löytyy VTR-Workwear Centeristä. Saman katon alta saa myös painatukset vaatteisiin. VTR:n myymälästä löytyy myös laaja mallisto vapaa-aikaankin soveltuvia Blåkläder tuotteita, sillä palvelemme innolla myös yksityisasiakkaita.

Blåkläderin mallistoon kannattaa tulla tutustumaan, sillä kyseessä on hämmästyttävän laaja mallisto, joka on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia tuotteita. Tuotteet ovat loistavan istuvuuden, hyvän designin ja kestävyyden takia äärimmäisen kustannustehokas ratkaisu vaatetuspuolella.

Toivottavasti näemme pian myymälässämme tämän projektin yhteistyökumppaneita, Roihan perhettä ja kaikkia muitakin jotka seuraavat tätä projektia.

Otan erittäin mielelläni vastaan tapaamispyyntöjä, mikäli haluatte keskustella työvaatemallistostamme ja palveluistamme enemmän.

Mukavaa kesän jatkoa toivottaen ja uusia asiakaskokemuksia odotellen,

Ville Laaksonen

Myymäläpäällikkö

VTR-Workwear Center Oy Turku

Kalustekatu 1 A

20320 Turku
It urges the federal government to continue its push on overhauling https://writemyessay4me.org evaluation systems to facilitate a dialogue on teacher tenure

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *