Raksaviikko 15: tehdyt työt (+ rock on, kaikki isät!)

Perusteellisen isänpäivän vieton ja kaffettelun uuvuttamana kirjaan lyhyen yhteenvedon kuluneesta viikosta:

  • itse olen työstänyt kellaria (siellä on lämpimämpi 🙂 ) – viemäröinti hiekan- ja öljynerotuskaivoineen tehty ja vesijohto suojattu ja vedetty vesimittarin paikalle. Lattiaeristys melkein valmis.
  • Timpuri-Lauri on työstänyt autotallin seiniä ja ikkunan ja tallinoven paikkoja, ovat nyt valukorkeudessa
  • minä olen palellut, Lauri ei (tai ei ainakaan valita)

Lisäksi olen hieman tuunannut näitä web-sivuja – ovat valitettavan hitaat ja näyttää siltä että on vaihdettava hosting-palveluntarjoajaa – nykyinen palvelu tarjoaa nopeuden parantamiseen omaa erillistä virtuaalipalvelinta ja siinä menee ainakin meikäläisellä raja, nyt ei ole enää kyllä kapasiteettia ruveta virittelemään jotain serveriä itse pystyyn ja vielä ylläpitämään sitä. Toivottavasti löydän pian ratkaisun, ärsyttää välillä itseäkin kirjoittaa ja työstää näitä sivuja kun tökkii…

Olemme tehneet nämä meidän verkkosivut WordPress:llä ja olen käynyt nyt muutaman kerran WP Turku -tapaamisissa (joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 18, ravintola Koulu, avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille) josta olen saanut järjestävän tahon eli Aucor:in kavereilta erinomaisia vinkkejä sivuston käytettävyyteen ja tällä viikolla he auttoivat myös löytämään vaihtoehtoja hosting-palveluille. Tekevät, ja tämä on siis suora lainaus heidän sivuiltaan, ”hävyttömän hyviä verkkosivustoja” – olen samaa mieltä. Joutsentalo kiittää vinkeistä ja avusta, Anssi, Teemu ja Tomi! You rock.

Lopuksi vielä kerran, lämpimät onnittelut kaikille isille! We rock, too!

rokkipingviinit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *