Rakenna, Sisusta & Uudista messujen antia

Jälleen kerran suuntasimme messuille, tällä kertaa Turun Messukeskukseen ja Rakenna, Sisusta & Uudista messuille. Meistä on tässä vaiheessa rakennusprojektia tullut messuilla käymisen mestareita pienten lasten kera. Tänäänkin oli hoitolaukku täynnä erilaisia välipaloja ja kuopus sai poikkeuksellisesti tutin aina kun kärsivällisyys meinasi loppua (..tutti oli suussa lähes koko ajan). Nähtiin ja opittiin jälleen paljon uutta ja kiinnostavaa, hyvä reissu siis. Kiitos HEVI Kivitalot messulipuista!

Käytiin tietty ihailemassa komeita EPS-harkkoja. Niitä kun ei nähdä tarpeeksi tällä hetkellä rakennustyömaalla..

Mitä jos kylpytilojen seinät olisivatkin tällaiset.. Ei laattoja ollenkaan. Hmm, mietintämyssyyn tämäkin vaihtoehto.
Tässä juuri sellaiset portaat joita tavoittelemme (pahoittelen heijastusta kuvassa), parempi kuva rakennuttajan sivuilta. Todella tyylikäs kokonaisuus kaikenkaikkiaan.
Kaunis väripaletti!

Virtesolarin aurinkosähköpaneelit ovat visuaalisesti erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto. Käytännössä huomaamattomia!
Paneeli liimataan bitumiliimalla suoraan vesikatteeseen kiinni.
Messuilla minulle MUST-juttu :). Siinä vaiheessa kun rupesin kyselemään laitteen hintaa mieheni kiskaisi minut tuolista ylös..

Tässä mielenkiintoinen vaihtoehto talon ulkopanelointiin. Värisävy juuri toivomamme ja tuote sitä paitsi Joutsenmerkitty.. säästyisi siis selvittelytyöltä tältä osin.. Mietintämyssyyn tämäkin.
Tässä vaihtoehto terassilaudoituksesksi, kauniisti ajan myötä harmaantuva Organowood, oikein käsiteltynä täysin huoltovapaa terassi. Mutta onko TÄYSIN huoltovapaata olemassakaan?
Kauniita sisäovia. Näytillä myös varteenotettavia liukuovia, sellaisia seinän sisään meneviä. Niistä en valitettavasti ehtinyt ottamaan kuvia kun lapset juoksivat ja riehuivat tässä vaiheessa jo sen verran paljon.
Tässä ulko-ovi juuri taloomme sopivassa värissä, tällaisia pikkuikkunoita meille ei tule kun ulko-oven molemmin puolin on kapeat ovenkorkuiset ikkunat.

Viikko 29 yhteenveto julkaistaan poikkeuksellisesti huomenna, nyt ei kertakaikkiaan jaksa totesi Herra S juuri.

Rentoa sunnuntai-iltaa ja hyvää alkavaa viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *