Asuntoesittelyssä

img_8898

Eilen illalla käytiin koko perheen voimin asuntoesittelyissä. Ei ostoaikeissa vaan inspiraatiomielessä.. Turun  Jokirannan Loft-tehdas on vanha tehdaskiinteistö, joka on  muutettu nykyaikaiseksi asuintaloksi. Olen nähnyt netissä ja lehdissä kuvia nyt myynnissä olevista asunnoista ja halusin ihan livenä nähdä minkälaisiin ratkaisuihin keittiöiden, kylpyhuoneiden ja muiden kiintokalusteiden osalta oli päädytty. Tämä kun on meille nyt niin ajankohtaista.

Asuntoja on kolmen eri tyylisuuntauksen edustajia; lämmin, minimalistinen ja teollinen sisustus. Eilisessä näytössä pääsin kurkistamaan niistä jokaiseen. Hintaa näillä asunnoilla on, kalliimpien neliöhinta kipuaa 6250 €. Tästäkin syystä materiaali-valinnat kiinnostivat kovasti; mitä tällaisella rahalla saa? Näissä kohteissa ne kolme L:ää kyllä selvästi määrittelevät tuon tähtitieteellisen hinnan eli location, location, location..

Kaikki asunnot, joita kävin katsomassa olivat kaksikerroksisia loft-asuntoja upeine jokinäkymineen.

img_8869

img_8895

img_8878
Hienoa muottibetonia seinissä.

 

img_8870
Minimalistisen tyylisuuntauksen asunnoissa lattia valkoista betonitasoitepintaa.

 

img_8885
Tässä lämpimän tyylisuuntauksen keittiö, tämä ilme jatkui koko asunnossa.

img_8893

img_8882

img_8899

img_8900

saunan-ikkuna
Monen asunnon saunasta näki asunnon läpi ulos, kiva idea.

 

img_8873
Teollisen suuntauksen asunnoissa oli rosteria, mustaa ja punaista tehostevärinä. Tuo rosterinen työtaso on hieno mutta ei toimisi meillä. Siinä näkyy KAIKKI sormenjäljet ja muut keittiön roskat.

img_8874

img_8879
Lattia oli mustaa betonitasoitepintaa, kaapistojen liukuovet mustaa lasia. Jälleen hieno kokonaisuus mutta hieman haastava puhtaanapidon kannalta. (..Huomaatte jo varmaan miten aina ajattelen sisustusta puhtaanapidon kannalta..)

 

img_8880
Kaikissa kylpyhuoneissa oli käytetty epäsuoraa valoa katonrajassa.

vessa

img_8865
Minimalistisen sisustuksen asunnot olivat hyvin valkoisia. Tyhjänä asunnot olivat hieman kalpeita ja kylmän oloisia mutta huonekalut ja tekstiilit tekevät kodin. Kuulin sivukorvalla keskustelun, jossa joku kertoi omasta saarekkeestaan, jossa liesi lähellä työtason reunaa; kaikki paistorasvat lentää lattialle. Tuo puhtaanvalkoinen lattia olisi melko pian muun värinen kuin valkoinen..

 

untitled
Pesualtaat olivat kaikissa asunnoissa tätä valkoista komposiittimateriaalia, hyvin sileä ja mattapintainen materiaali. Minkälainen tämä mahtaa olla käytössä, siihen ajattelin tutustua lähiaikoina. Kuulen myös mielelläni teidän mielipiteitä/käyttökokemuksia!

 

img_8871

 

Hienoa että vanhoja, kaupunkihistorian kannalta merkittäviä, rakennuksia uudistetaan tällä tavoin. Kaiken kaikkiaan tyylikäs kokonaisuus upealla paikalla!

 

 

1 thought on “Asuntoesittelyssä

  1. Pingback:Kotini on linna - Joutsentalo.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *